Γλώσσα          

10-08-2012 : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Νέα Μουδανιά 10-8-2012

 

 

Η ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, με αφορμή τις συκοφαντικές ανακρίβειες που μεταδίδονται κατά κόρον τις τελευταίες μέρες σχετικά με την βιωσιμότητα της Ένωσης, αλλά και τον υποτιθέμενο κίνδυνο να μην καταβληθεί η επιστροφή του ΦΠΑ αγροτών 2012 από την ΕΝΩΣΗ δηλώνει τα εξής:

1) Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα βιωσιμότητας της Οργάνωσης μας.

2) Η ΕΑΣ Χαλκιδικής, σε αντίθεση με την πλειονότητα των άλλων οργανώσεων, είναι μέρος του υγιούς τμήματος της ΑΤΕ, παρά τα περί του αντιθέτου συκοφαντικώς διαδιδόμενα.

3) Η ΕΑΣ Χαλκιδικής κατά γενική ομολογία διεκπεραιώνει υπεύθυνα και εμπρόθεσμα όλες τις εργασίες που έχει αναλάβει ( ΟΣΔΕ, Επιστροφή ΦΠΑ αγροτών, Ολοκληρωμένη διαχείριση σταριού ελιάς κλπ ) για λογαριασμό και προς όφελος των παραγωγών.

4) Όποιος διαδίδει ότι μία τέτοια Οργάνωση είναι για κλείσιμο ή εκκαθάριση «πλανάται πλάνην οικτράν» και σύντομα θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει.

Διαβεβαιώνουμε τους παραγωγούς της περιοχής μας, ότι η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, είναι και θα συνεχίσει να είναι μία υγιής Συνεταιριστική Οργάνωση σε πείσμα όσων συμφερόντων επιβουλεύονται την Οργάνωση, αλλά και τους ίδιους τους παραγωγούς.

Όσον αφορά τις ανεύθυνες κινδυνολογίες για την μη καταβολή του ΦΠΑ από την ΕΝΩΣΗ, λόγω ΑΤΕ, ενημερώνουμε τους δικαιούχους παραγωγούς μας, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τα χρήματά τους που να οφείλεται σε υπαιτιότητα δική μας. Οι όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν, οφείλονται καθαρά στις ελεγκτικές διαδικασίες και τις υπηρεσιακές δυσκολίες της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. Νέων Μουδανιών, λόγω της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει.

 

                                                Το ΔΣ της ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


« Επιστροφή


Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση

10-08-2012 : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


<Ένωση> Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκιδικής -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr