Γλώσσα          

8-2-2013 : ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Στρατηγικής για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, έθεσε σε διαβούλευση, μέσω διαδικτύου και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2013, την «Πρόταση Στρατηγικών Επιλογών των Θεματικών Ομάδων Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το 2013».

 

Η «Πρόταση Στρατηγικών Επιλογών των Θεματικών Ομάδων Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το 2013» είναι αναρτημένη στο www.minagric.gr και η διαβούλευση θα γίνεται στο www.agrotikianaptixi.gr.

 

Κάθε αγρότης και κάτοικος της υπαίθρου, μπορεί να εκφράσει, τις απόψεις του και να συμβάλλει προς την τελική διαμόρφωση της Πρότασης Στρατηγικών Επιλογών για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το τέλος του 2013. Οι οριστικές προτάσεις θα αποτελέσουν εργαλείο για το ΥΠΑΑΤ,. προκειμένου να αποφασισθεί η τελική Στρατηγική για την αγροτική ανάπτυξη μετά το τέλος του 2013, η οποία θα οριστικοποιηθεί μετά την οριστικοποίηση του Δημοσιονομικού Πλαισίου της Ε.Ε. και κατ' επέκταση του προϋπολογισμού της Ε.Ε. για την αγροτική ανάπτυξη.


« Επιστροφή


Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση

8-2-2013 : ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013


<Ένωση> Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκιδικής -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr