Γλώσσα          

28-5-2013 : ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Καλούνται τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαλκιδικής ύστερα από την 375-26/5/2013 απόφαση του Δ.Σ. σε Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθεί την 9η Ιουνίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στον χώρο των Κεντρικών γραφείων στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

Θέμα 1ο : Εκλογή 5-μελους Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 2ο : Εκλογή 3-μελους Εποπτικού Συμβουλίου.

Θέμα 3ο : Εκλογή Αντιπροσώπου στην ΠΑΣΕΓΕΣ

 

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως και την 28-5-2013 και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά .

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις παραπάνω θέσεις του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου παρακαλούνται σύμφωνα με το άρθρο 30 παράγραφος 2 του καταστατικού να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαλκιδικής (ΕΑΣ Χαλκιδικής) έως και την 5η Ιουνίου 2013 και ώρα 1 μ.μ.

Παρακαλούνται τα μέλη να έχουν μαζί τους απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα.

Εάν δεν επιτευχτεί απαρτία κατά την 9η Ιουνίου 2013 θα συνέρθει επαναληπτική Γ.Σ. χωρίς νέα πρόσκληση την ίδια ημέρα και ώρα της αμέσως επόμενης εβδομάδας στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση με οσοδήποτε παρόντα μέλη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΓΛΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ


« Επιστροφή


Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση

28-5-2013 : ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


<Ένωση> Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκιδικής -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr