Γλώσσα          

9-2-2011 : Ενημέρωση ΠΑΣΕΓΕΣ στις Ενώσεις για τις ασφαλιστικές εισφορές και τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ ανά προϊόν

Ενημέρωση παρέχει με σχετική επιστολή η ΠΑΣΕΓΕΣ προς τις ΕΑΣ – μέλη της, για τη συμπλήρωση και τροποποίηση ΚΥΑ σχετικά με τον καθορισμό της Ασφαλιζόμενης Αξίας και της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς Φυτικής Παραγωγής και Ζωικού Κεφαλαίου για την Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας / Εκτροφής έτους 2010.

«Σας στέλνουμε για ενημέρωσή σας την ΚΥΑ υπ’ αριθμόν 132528/20.01.2011 όπου αφορά τροποποίηση και συμπλήρωση της ΚΥΑ αριθμ. 309891/14.12.2010 «Διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/ Εκτροφής του Ν. 3877/2010 (ΦΕΚ Α 160), τρόποι καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς των άρθρων 7 και 8 του ίδιου νόμου, υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.), και Ασφαλιστική Ενημερότητα», τονίζει σε σχετική επιστολή ο γενικός διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιάννης Τσιφόρος και συνεχίζει: «Στην απόφαση αυτή προστίθεται Παράρτημα ΙΙΙ όπου περιλαμβάνει:

1. Μέση Παραγωγή, Μέση Τιμή, Ασφαλιζόμενη Αξία και Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά ανά Κατηγορία προϊόντος Φυτικής Παραγωγής, προϊόν και Νομό.

2. Ασφαλιζόμενη Αξία και Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά ανά Είδος, Κατηγορία και ηλικία Ζωικού κεφαλαίου όλης της Χώρας»

 

Δείτε εδώ το ΦΕΚ (σε μορφή PDF)


Δείτε εδώ τον πίνακα εισφορών ανα προιόν
για τον Νομό Χαλκιδικής
(σε μορφή
XLS)« Επιστροφή


Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση

9-2-2011 : Ενημέρωση ΠΑΣΕΓΕΣ στις Ενώσεις για τις ασφαλιστικές εισφορές και τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ ανά προϊόν


<Ένωση> Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκιδικής -- Κατασκευή Ιστοσελίδων by infocus