Γλώσσα          





8-6-2012 : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22005:2007 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής πιστοποιήθηκε με το σύστημα διαχείρισης  της Ιχνηλασιμότητας των τροφίμων ISO 22005:2007 για την επιτραπέζια ελιά από την πρωτογενή παραγωγή μέχρι και την τελική κατανάλωση με πεδίο εφαρμογών την ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον ISO 22000:2005 αλλά και με την πρόσφατη αναγνώριση της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής σαν ΠΟΠ αναδεικνύει και την αξία του προϊόντος αλλά και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που παράγονται εδώ και χρόνια στην Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πιστοποιητικό.


« Επιστροφή


Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση

8-6-2012 : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22005:2007 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


<Ένωση> Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκιδικής -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr